Sennheiser E 845

€139,00 Incl. btw
Artikelnummer: E845

Zoekt u een hoogwaardige zangmicrofoon die enkel aandacht heeft voor wat u doet? Dan is de Sennheiser E 845 uw microfoon. De microfoon is voorzien van een supercardioïde opnamepatroon, waardoor hij zeer gericht het geluid van uw stem oppikt. En dus ook ongevoelig is voor rondzingen en het omgevingsgeluid. Behalve het geluid is ook de constructie van de zangmicrofoon meer dan degelijk. Zodoende haalt u met de Sennheiser E 845 een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken metgezel in huis voor vrijwel iedere podium-toepassing.

De constructie van de Sennheiser E 845

De Sennheiser E 845 is voorzien van een robuuste metalen behuizing, waardoor hij perfect is voor podium gebruik. Hij heeft een gewicht van 330 gram en is zo vormgegeven dat hij lekker in uw hand ligt. Dankzij een geïntegreerde shockmount en popfilter is de microfoon ongevoelig voor zowel handling noise als pop- en windgeluiden.

Het geluid

De E 845 van Sennheiser is een dynamische microfoon met een vrij lineaire frequentierespons en een uitstekende signaalkwaliteit. Dankzij een goede registratie van de hogere frequenties zullen uw vocalen levendig klinken en perfect door de mix snijden. Zodoende bent u zelfs bij extreem muzikaal geweld ten allen tijde verstaanbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen