Menu
0
Klanten beoordelen ons met een 9,0!
In voorraad, voor 15:00 besteld? Morgen in huis!
Meer dan 30 jaar ervaring!
Klantenservice die je echt helpt!

Verzenden & retourneren

Verzending

Audiomix b.v. werkt samen met de koeriersdienst GLS voor het verzenden van producten. De artikelen worden thuis bij de klant geleverd. De opgegeven leveringstermijnen worden geacht bij benadering te zijn opgegeven. De overeengekomen leveringstermijnen hebben niet tot strekking dat Audiomix b.v. na het verstrijken hiervan van rechtswege in verzuim is. Audiomix heeft het recht over te gaan tot globale of gedeeltelijke leveringen.
Indien door omstandigheden de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument kan in dat geval de overeenkomst ontbinden zonder dat hiervoor kosten voor worden aangerekend. De consument heeft echter geen recht op een schadevergoeding.

Controleer de verpakking van uw product alvorens deze te aanvaarden. Wanneer u nog maar een vermoeden heeft dat er schade kan zijn aan uw product dient u de  levering te weigeren.

De kost voor levering in België & Nederland bedraagt €15. Bij een bestelling van een bedrag boven de €50 wordt de bestelling gratis verzonden.

 

Retourneren

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen.
De consument heeft het recht aan Audiomix b.v. mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met de klantendienst en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen aan Audiomix b.v., Liersesteenweg 321 3130 Begijnendijk België.

De klant mag de producten tijdens de herroepingstermijn niet gebruiken. Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Audiomix b.v. zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Tenzij anders overeengekomen, kan de klant het herroepingsrecht niet uitoefenen voor overeenkomsten:

  • Betreffende de levering van diensten waarvan de uitvoering met instemming van de klant begonnen is vóór het einde van de herroepingstermijn;
  • Betreffende de levering van goederen die volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen;
  • Betreffende de levering van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling door de klant is verbroken;
  • Betreffende de levering van dagbladen, tijdschriften en magazines;
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis