Sony KD-55XG8599

€1.400,00 Incl. btw
Artikelnummer: KD55XG8599BAEP

Geniet van een haarscherp beeld met realistische én bovenal natuurgetrouwe kleuren op de Sony KD55XF8599. Deze 4K Android TV van 55 inch beschikt over een TRILUMINOS™-display voor een zeer gedetailleerde kijkervaring.

Verder beschikt deze Android TV over High Dynamic Range voor een interactieve, dynamische en levensechte beleving. 

Een groot voordeel is bovendien dat de Sony KD55XG8599 over een ingebouwde Chromecast beschikt. Hierdoor hoeft u deze niet apart aan te schaffen, en kunt u direct zeer eenvoudig uw favoriete entertainment, zoals Youtube of Netflix, van bijvoorbeeld uw smartphone op het ultrascherpe 4K HDR-scherm streamen.

Ook kunt u uiteraard gebruikmaken van Google Play™ mét spraakbesturing, waardoor u dagelijks nieuwe films, TV-programma's en games kunt ontdekken.

Dat er sprake is van een sublieme beeldkwaliteit staat vast, óók heeft Sony gedacht aan ClearAudio+ én S-Force Front Surround voor een loepzuivere luisterervaring van bioscoopkwaliteit. Tevens beschikt de Sony KD55XG8599 over Bluetooth-connectiviteit voor een draadloze ervaring zonder afhankelijk te zijn van wifi.

Het beeldscherm van Sony kenmerkt zich door het smalle aluminium frame mét kabelbeheer! De meegeleverde kabelhouder zorgt namelijk ervoor dat deze TV zeer strak gepositioneerd kan worden in bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. . 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen