Sennheiser HD 800 S High End Hoofdtelefoon

€1.599,95 €1.597,00 Incl. btw & recyclagebijdrage
Artikelnummer: HD800S

Het opvallende industriële design laat vorm en functie perfect op elkaar aansluiten. De gelaagde, uit metaal en plastic opgebouwde hoofdband onderdrukt trillingen naar de oorkappen, terwijl de met de hand vervaardigde oorkussens uit microfiber een uitzonderlijk draagcomfort garanderen, zodat luisteren ook na de langste sessies nog leuk blijft.

De HD 800 en de HD 800 S zijn met de grootste nauwgezetheid in Duitsland vervaardigd. Daarbij werden met het oog op de perfectie ervan alleen de fijnste materialen en onderdelen gebruikt. De transducer zit vervat in roestvast metaal terwijl voor de hoofdband en de montuur uiterst geavanceerde materialen werden gebruikt uit de wereld van de ruimtevaart, vanwege hun combinatie van sterkte en minimaal gewicht.

De nieuwe HD 800 S biedt bovendien ook betere aansluitingsopties, dankzij de beide meegeleverde kabels, een met 6,3 mm-jack en de andere met een gebalanceerde XLR-4-stekker, voor een nog betere klankkwaliteit met de gebalanceerde output van bijvoorbeeld de Sennheiser HDVD 800-koptelefoonversterker.

Absorbertechnologie van de HD 800 S
De verbeterde geluidsweergave van de HD 800 S is te danken aan het toevoegen van de innovatieve absorbertechnologie die voor eerst werd ingebouwd in de Sennheiser IE 800, een doorbraak die de hoorbaarheid van zeer hoge frequenties behoudt, door het wegwerken van een fenomeen dat bekendstaat als het ‘maskeringseffect’, waarbij het menselijke oor moeite heeft met frequenties als tegelijk ook lagere geluiden met een hoger volume te horen zijn. Door het absorberen van de energie van de resonantie vermijdt Sennheisers gepatenteerde absorbertechnologie ongewenste pieken, waardoor alle frequentiecomponenten en ook de fijnste nuances in de muziek hoorbaar worden. Deze vernieuwing was doorslaggevend om van de IE 800 ‘s werelds best klinkende in-ear koptelefoon te maken en bij de HD 800 S leidt ze nu tot een nog hogere zuiverheid en precisie.

Dergelijke verbeteringen bouwen voort op de formidabele successen van de klassieker, met de 56 mm-transducer, de grootste die ooit in een dynamische koptelefoon is gebruikt. Het unieke ontwerp van de oorkap stuurt de geluidsgolven onder een kleine hoek naar het oor, om een indrukwekkende natuurlijke en ruimtelijke luisterervaring tot stand te brengen.

Hoewel veel hetzelfde is gebleven worden de betere prestaties toch ook onderstreept door een opvallende nieuwe look, waarbij de zilveren afwerking van de klassieke HD 800 uit 2009 plaats maakt voor het klasse- en stijlvolle matzwart van de HD 800 S.Functies

 • Geoptimaliseerde referentie in de klasse van de koptelefoons met kabel

 • Open, ooromsluitende dynamische stereokoptelefoon

 • Verbeterde geluidsweergave dankzij de absorbertechnologie

 • Extra kabel met gebalanceerde XLR4-stekker

 • Stijlvolle, matzwarte, metalen onderdelen

 • Natuurlijke luisterervaring, realistisch en levensecht klankveld met minimale resonantie

 • De grootste omzetters die ooit in een koptelefoon werden ingebouwd, nu met een innovatief dynamisch ontwerp

 • Niet-afgedekte oorkappen voor een verbeterde akoestiek

 • Met de hand vervaardigde oordoppen uit microfibertextiel van hoge kwaliteit

 • Metalen hoofdband met dempelement binnenin

 • Speciaal afgestemde, gebalanceerde kabel met vermogensaanpassing en een lage elektrische capaciteit

 • Speciale koptelefoonstekkers voor een hoge nauwkeurigheid

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »