Roland A-300PRO

€209,00 Incl. btw
Artikelnummer: A300PRO

De Roland A 300PRO is een professionele MIDI master keyboard en controller. Het is een perfect keyboard voor studio en live gebruik.

Hij heeft 32 aanslaggevoelige toetsen en heeft naast een pitch en modulatie bender negen draai knoppen, negen faders, vier knoppen en een transport sectie (start, stop, etc). Al deze knoppen, faders en draaiknoppen zijn vrij toewijsbaar aan filters, functies, virtuele mixer van uw DAW, virtuele instrumenten, sampler en effecten. Instellen van uw software gaan eenvoudig via de bijgeleverde Control Map software editor.

Deze editor zorgt ervoor dat alle functies van uw software zoals Ableton Live, Cubase, FL Studio, Garage Band, Logic, Nuendo, Pro Tools en Sonar automatisch worden herkend en toegewezen.

Daarnaast heeft de A300PRO acht aanslaggevoelig drumpads. Met deze pads kunt u met het gemak van de wereld fantastische grooves, drumpatterns en samples af- en inspelen. Ideaal als controller in de studio maar zeker ook op het podium voor het activeren van samples.

De A 300 PRO heeft een USB, MIDI in en uit en sustain en expressie pedaal ingang. De toegang hiervan zit aan de zijkant van het keyboard, dus ideaal als u hem gebruikt voor educatieve doeleinden. Geen vervelende kabels meer aan de achterzijde.

Bij de A-300PRO krijgt u ook nog eens Ableton Live Lite, zodat u meteen een begin kunt maken met produceren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen