LSC Mantra Lite

€1.740,00 Incl. btw
Artikelnummer: MANTRA LITE

De Mantra Lite van LSC is een uitgebreid uitgeruste DMX512-controller met een groot 8" touchscreen, 24 dedicated faders en een op App gebaseerde, intuïtieve gebruikersinterface. De Mantra Lite kan maximaal 24 bewegende koppen aansturen. Tunings kunnen intern worden opgeslagen in maximaal 100 cuelists. Autopaletten en bewegingseffecten vereenvoudigen en optimaliseren de programmering van lichtshows.

De Mantra Lite combineert het gevoel van fader-gebaseerde verlichtingsconsoles met de voordelen van een moderne, op app-gebaseerde gebruikersinterface met multitouch-bediening via een 8" touchscreen. De geïntegreerde ondersteuningssoftware ondersteunt zelfs beginners bij lichtprogrammering. Intern kan de gebruiker tot 100 cuelists besparen, waarvan tot 10 gelijktijdig kunnen worden afgespeeld. Elke cuelist kan tot 250 scènes hebben met variabele fadetijden.

Tot 24 armaturen kunnen worden bestuurd door de LSC Mantra Lite. RDM-compatibiliteit en een opspanwizard vereenvoudigen het instellen van het apparaat. Kleurparameters en -bewegingen kunnen intuïtief worden bewerkt op het multi-touch LCD-scherm. Een speciale effectgenerator, de "Animate"-functie, maakt het bovendien mogelijk om achtervolgingen en effecten in een mum van tijd eenvoudig en snel te programmeren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen