LG OLED55B9PLA

€1.799,00 €1.099,00 Incl. btw
Artikelnummer: OLED55B9

Nieuwe 2e generatie α7-processor met AI
De 2e generatie α7-processor, opgewaardeerd met Deep Learning AI-algoritme, biedt een adembenemend gedetailleerd beeld en aangepast geluid om ondergedompeld te worden in een ongelooflijke realiteit.

Leef in verwondering met New Intelligence
LG AI TV breidt uw AI-ervaring uit met zowel de Google Assistent als Alexa. Krijg antwoorden op vragen en bedien slimme huishoudelijke apparaten met de kracht van uw stem.

Perfecte kleur op perfect zwart
OLED-pixels creëren een verbazingwekkend nauwkeurig en breed kleurenbereik dat wordt gepresenteerd op de perfecte zwarte achtergrond, gecreëerd door zelfuitzendende pixels.

Dolby Vision & Atmos. Cinema-ervaring thuis
Dolby transformeert uw huis in een entertainment-krachtpatser met cinematische HDR-beeldvorming en geluid.

4K Cinema HDR - Levert de visie van de filmmaker
LG's 4K Cinema HDR komt overeen met de visie van de filmmaker met de ondersteuning van de meeste HDR-formaten. Laat u onderdompelen in bioscoopbeelden met HDR-indelingen, waaronder Advanced HDR by Technicolor en HDR10 Pro.

Minimalistisch ontwerp - Past in elke ruimte
Het verfijnde en slanke ontwerp van de LG B9 OLED-tv kan naadloos worden geïntegreerd in uw huis. LG OLED TV voegt een laatste vleugje uniekheid toe aan uw zorgvuldig samengestelde interieur.

Rommelige kables verminderen
Kabelbeheer houdt alle verbindingen netjes georganiseerd, zodat uw woonkamer schoon en opgeruimd is.

Galerijmodus voegt een vleugje klasse toe aan je leven
Galerij-modus brengt wereldberoemde reisattracties,die elk seizoen worden bijgewerkt door TripAdvisor.

Een nieuw niveau van realisme met OLED Black
Ervaar een adembenemende onderdompeling met de donkere details. 4K HDR-gaming levert levendigere kleuren, zelfs vanuit een brede kijkhoek. 5.1 Virtual Surround Sound omhult je met dramatisch geluid voor een complete game-ervaring.

Snelle reactie, vloeiende beweging
Upgrade uw gameplay met de nieuwste functies. Een responstijd van 1 ms en een lage invoervertraging zorgen voor vloeiendere, realtime actie. VRR en ALLM ondersteund op HDMI 2.1 leveren de beste grafische weergave met minimale hapering op de hoogste snelheden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen