Bang & Olufsen Beolab 90 (*prijs per paar)

€85.000,00 Incl. btw & recyclagebijdrage
Artikelnummer: BEOLAB90

 *Prijs per set

 

De BeoLab 90 is een krachtige, digitale luidspreker met een ongekend precies geluid. De 18 state-of-the-art luidspreker-drivers werden zorgvuldig en in verschillende richtingen geplaatst voor een optimale performance.

DE INTELLIGENTE LUIDSPREKER

De BeoLab 90 is uitgerust met een scala aan technologieën. De luidspreker is de perfecte mix van superieur design en akoestiek. Deze buitengewoon intelligente luidspreker dompelt u onder in een ongeëvenaard helder en authentiek geluid. De BeoLab 90 heeft een indrukwekkend 360-graden design en een scala aan instellingsmogelijkheden. U geniet altijd van een overweldigende geluidsbeleving, ongeacht waar de luidspreker in de ruimte staat en waar u zich ten opzichte van de BeoLab 90 bevindt.

DE LUIDSPREKER EN NIET DE RUIMTE BEPAALT HET GELUID

Trillingen in de ruimte en weerkaatsingen van de muren beïnvloeden de geluidsperformance van uw luidsprekers. De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwe Active Room Compensation technologie van Bang & Olufsen die de impact van de ruimte, het meubilair, de plaatsing van de luidsprekers en uw luisterpositie compenseert. Deze geavanceerde technologie staat garant voor een sensationele geluidsbeleving.

EEN KRACHTPATSER

Om optimale prestaties te kunnen leveren voor wat betreft frequentie, tijd en ruimte, werden de 18 state-of-the-art Scan-Speak luidspreker-drivers van de BeoLab 90 met de grootste zorg geplaatst. De luidspreker is uitgerust met 14 kanalen van de nieuwste generatie ICEpower versterkers – een compact en uiterst efficiënt platform ontwikkeld door Bang & Olufsen – evenals met vier extra klasse-D versterkers allemaal speciaal afgestemd op de bijzondere eisen van de BeoLab 90. Samen zijn de versterkers goed voor een vermogen van maximaal 8200 watt per luidspreker.

VISUEEL OOGSTRELEND 

De basis van het ontwerp van de BeoLab 90 is dat de vorm de functie volgt. De richting en positie van de luidsprekers werden afgestemd op de akoestische eisen. De elektronische koelribben zijn zodanig geplaatst dat de opstijgende warmte geen enkele invloed op de geluidsbeleving heeft. Voor de complexe constructie van de kast is een blok aluminium nodig van 65 kg. De verfijnde ‘huid’ van akoestisch transparante stof staat in scherp contrast met de massieve uitstraling van de luidsprekers. De vloeiende houten lijnen van de voet creëren een bijzonder optisch effect ten opzichte van de vloer; de BeoLab 90 lijkt in de ruimte te zweven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »