Bang & Olufsen Beolab 20 Zwart (*prijs per paar)

€10.000,00 Incl. btw & recyclagebijdrage
Artikelnummer: BEOLAB20ZWART

*De aangegeven prijs is voor een set van twee stuks (paar).

 

Een buitengewoon flexibele draadloze luidspreker met een soepele weergave van hoge frequenties en ultra-high-intensity lage tonen. De luidspreker is overal in de ruimte op z‘n plek.

 

DE HOGE TONEN OP EEN VOETSTUK GEPLAATST

De Acoustic Lens vormt de kroon op de BeoLab 20. Deze lens zorgt voor een 180° horizontale, egale verspreiding van de hoge tonen in de ruimte. De Acoustic Lens creëert een maximale ruimte vóór de luidspreker en vult deze met optimaal geluid, zodat de luisteraar vrij door de ruimte kan bewegen en overal kan genieten van perfect geluid. Daarnaast minimaliseert de technologie de akoestische reflecties van vloer en plafond, zodat vervorming tot een minimum beperkt blijft - voor een verbeterde overall geluidsbeleving.
 
Perfectie in de diepte
 
Om een ultra-high-intensity weergave van de lage tonen te kunnen garanderen, zonder de woofer te beschadigen als het volume volledig wordt opengedraaid, monitort de Adaptive Bass Linearisation-technologie van Bang & Olufsen de lage tonen voortdurend en past ze aan. Dankzij de handmatige positieschakelaar, waarmee de innovatieve ruimte-adaptatiefunctie van Bang & Olufsen wordt ingeschakeld, biedt de luidspreker grote plaatsingsflexibiliteit en wordt het geluid optimaal aangepast aan de omgeving rondom de luidspreker.
 
Design
 
Van de iconische akoestische lens tot aan de voet van de taps toelopende kast; vorm en functie smelten moeiteloos samen in de BeoLab 20. Ieder detail plaatst een eigen accent. De grill is uitgevoerd in een soft-touch lak, de koele uitstraling als hint voor de functie ervan. De parelgrijze voet van de akoestische lens vormt een natuurlijk contrast met het hoogglans aluminium van de lens zelf en onderstreept de functie van de unit om de ruimte met superieur geluid te vullen. Tot slot is er het intelligente design van de onderzijde van de kast, waardoor de luidspreker een subtiel zwevende indruk maakt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »