Bang & Olufsen Beosound 2 Google Assistant Natural Brushed

€2.200,00 Incl. btw
Artikelnummer: BEOSOUND2AL2NATBRUSHEDGVA

De BeoSound 2 is een krachtig, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance en een ingetogen design van solide aluminium. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn. En dankzij de toepassing van de Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen. 

De BeoSound 2 ondersteunt alle gangbare draadloze technologieën: Bluetooth, AirPlay 1 & 2, Google Cast™ en DLNA.

De BeoSound 2 is een draadloze luidsprekersysteem met een indrukwekkend 360-graden sferisch geluid. Deze luidspreker is speciaal ontworpen om de luisteraar een ongeëvenaard gebruiksgemak, in combinatie met mobiliteit en een magische geluidsbeleving te bieden.
Alles verandert, dat is de enige zekerheid die technologie en het leven gemeenschappelijk hebben. Ieders leven is uniek  en daarin ligt voor ons de uitdaging om producten te creëren die in zoveel mogelijk contexten de gebruikers meerwaarde kunnen bieden. Onze manier van leven en werken is flexibeler dan ooit en wij hebben de producten die bij deze lossere levensstijl aansluiten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen