Bang & Olufsen Beoplay A9 MK4 Antraciet

€2.750,00 Incl. btw & recyclagebijdrage
Artikelnummer: BEOPLAYA9ANTHRACITEMK4

De BeoPlay A9 is een compleet stereosysteem in een bijzondere verpakking. Dit betekent dat u hierbij geen extra versterkers, kabels of andere accessoires nodig hebt.

Deze moderne klassieker heeft een iconisch design met een elegante uitstraling en vult iedere ruimte met een buitengewoon krachtig geluid. De A9 voelt zich overal op zijn plek, in een hoek, vrijstaand of bevestigd aan de muur.

De Beoplay A9 ondersteunt zowel Google Chromecast Built-in alsook de Multiroom-technologie, maar een verbinding tot stand brengen met Bluetooth of Apple Airplay is uiteraard ook mogelijk.

Deze Beoplay kan u ook gebruiken in een multiroom-systeem die samengesteld is uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in uw huis staan en via uw wifinetwerk met elkaar ‘praten’. Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren, en in een andere kamer te genieten van uw jazzcollectie. Het geluid van uw televisie in de woonkamer kunt u laten afspelen via de luidspreker in uw keuken of u kunt hetzelfde muziekstuk door het hele huis laten weerklinken, bijvoorbeeld wanneer u een huis vol gasten hebt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »