Apple iPhone 12 Pro 128GB Zilver

€1.159,95 Incl. btw & recyclagebijdrage
Artikelnummer: IPHONE12PROSILVER128GB

PRE ORDER VANAF 16/10/2020. VERWACHTE BESCHIKBAARHEID 13/11/2020.

 

Een grote sprong voorwaarts.

5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem legt nog mooiere beelden vast bij weinig licht, en al helemaal op iPhone 12 Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter als je hem laat vallen. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

Supersnel draadloos. Zeg hallo tegen 5G.

5G op iPhone betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken.4 Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit. Zonder. Al. Die. Vertraging. En iPhone heeft meer 5G-banden dan welke smart­phone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijk­heden voor toekomstige apps.

A14 Bionic. De enige die een beetje in de buurt komt, is de vorige chip.

De A14 Bionic is de eerste 5‑nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee. En dankzij de nieuwe ISP kun je nu ook opnemen in Dolby Vision, iets wat zelfs met een professionele filmcamera niet mogelijk is. Laat staan met een andere telefoon.

LIDAR-technologie scant Mars. En nu ook je woonkamer.

NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 12 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauw­keurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

12 Pro Max. Camerus maximus.

De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera­systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden vastlegt. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten.

Meer detail. Nog voor je AI kan zeggen.

Slimme HDR 3verbetert automatisch de lichte delen, schaduwen en contouren dankzij artificiële intelligentie (AI). Ondanks het felle daglicht zie je details in het gezicht en diverse schakeringen in het zwart van de schaduwen.

Met Slimme HDR 3 komt het sfeervolle licht van het gouden uur nog beter tot zijn recht. De textuur van de rotsen is sterk geaccentueerd zonder afbreuk te doen aan de subtiele blauwtinten in de lucht.

Super Retina XDR-Display. Een zee aan pixels

Hoe wordt ons helderste display nog beter? Door het nog groter te maken. Een nieuw design met strakke randen en een flexibel, speciaal ontwikkeld OLED-display laat waanzinnige kleuren, helderheid en contrast tot op het uiterste randje tot hun recht komen.

 

SAR-waarde: 0.99 W/kg (C)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »